Wij zijn geland
Blijf op de hoogte en volg Sina
25 Juli 2007 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Na een enerverende vlucht zijn we dan eindelijk aangekomen in Kaapstad. Sanneke is tijdens de vlucht wel ondergekotst door haar achterbuurvrouw, maar dat kon de luxe (touch tv, spelcomputer, muziek, wijn, slaapmaskertjes, lotions en cremetjes) niet drukken. Het was nog wel even spannend of we door de douane zouden komen ivm onze retourdatum (4 maanden later). Uitgelegd en godzijdank hadden we onze mailtjes van de uni uitgeprint en was dat voldoende bewijs voor 'the fat mamma' achter de balie.
Vandaag zijn we na een stukje racen vanaf de airport in ons hostel aangekomen. Onze kamer bereiken we met maar liefst zes sleutels, en dan krijgen we toegang tot onze o zo fijne ikea-ingerichte, naar verf ruikende, maar luxe kamer. Heerlijk een middagdutje gedaan en de stad ingelopen. Daar zijn we een tourist information ingelopen, waar een zeer vriendelijke en welbespraakte man ons heeft verteld over alle ditjes en datjes van het toeristische zuid-afrika. Hij heeft met zijn (persoonlijke) connecties zelf een adres gegeven waar we konden gaan wonen. Klinkt goed, het ligt dicht bij het ziekenhuis, in een goede buurt. Ook heeft hij met een verkoperspraatje een autozaak gebeld en ons een mooie deal aangeboden. Vervolgens zijn we een hapje gaan eten en hebben cocktails gedronken. Zo goedkoop (1,35 per stuk), die kon je niet laten staan (typisch Nederlands...).
Al met al een drukke dag. Zo nog even door de brochures bladeren en dan naar bed, want morgen is er weer genoeg te doen!
xxx S&S
25 Juli 2007 - 18:00
Florence:
wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen! ik ga jullie volgen! san nog heel erg gefeliciteerd met je verjaardag! hopelijk toch nog leuk dagje gehad ondanks de hele vliegreis! geniet ervan! dikke kus -
25 Juli 2007 - 18:43
Renate:
He lieve san,
jammer dat ik je niet meer gezien heb. heel veel plezier en nog gefeliciteerd met je verjaardag!!!
Geniet ervan.
x ren -
25 Juli 2007 - 18:55
Hey Sanneke:
Ondergekotst op je verjaardag... Gatver!
Gelukkig wel goed aangekomen. Geniet ervan!
Liefs Jolien -
25 Juli 2007 - 19:06
Emol:
Rook het dan ook de hele vlucht zuur? GOOR! Gelukkig wel veilig aangekomen. Voor 1,35 zou ik ook aan de cocktails gaan, jiiihhaaaa! Enjoy! -
25 Juli 2007 - 19:07
Ron, Riet, M+j:
Lieve s+s, fijn dat alles al zo goed gaat de eerste dag. Bij ons ook alles goed. Zijn na 1,5 dag al op camping Panoramica in. Pesaro en hebb en net pasta (a la Hilda) gegeten in een warme atmosfeer. Zijn benieuwd naar jullie verdere er varingen. Groet RRMJ
25 Juli 2007 - 19:33
Flo:
SAN! :D Geef je snel t adres van jullie door de welbespraakte man geregelde villa door? Dan krijg je leuke post! :) Nu zit jij in Afrika en ben ik bij Al de Gouden Kooi aan t kijken (eigenlijk de Tour de France maar we kunnen niet wachten tot straks de Gouden Kooi begint natuurlijk:)). Slaap lekker in je Ikea bed en heel veel plezier met alles!!!
Kussen XXX -
25 Juli 2007 - 19:51
Arman:
Hey Sien!
Klinkt allemaal al goed hoor!
Hoop dat je het Forca cadeautje leuk vond en dat je er lekker op kan slapen daar;)
Leuk trouwens dat jullie een dagboek bijhouden!
Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar alle komende verhalen!
Liefs -
25 Juli 2007 - 19:53
Hans Konstapel:
Wat fijn dat alles uiteindelijk goed is afgelopen. Ik zou zeggen Have Fun. Papa Hans -
25 Juli 2007 - 19:57
Flo:
Kussen XXX -
25 Juli 2007 - 20:45
Fre:
Lieve San, gelukkig ben je aangekomen! Heel veel plezier daar, liefs Fre -
25 Juli 2007 - 20:57
Pris:
Ha Sien, wat fijn dat je goed bent aangekomen. Geniet nog even van je vrije tijd. Straks hard aan de slag. Wij gaan hier gewoon hard door. Slaap lekker op je mooie kussen. Niet te veel kwijlen hoor, worden we nat ;)
Kus -
25 Juli 2007 - 21:50
Sanne:
He Sannie honey!
Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Mocht je nog in de cockpit kijken omdat je jarig was? Of stonk je teveel naar kots :P
Maar inderdaad, stuur maar snel je adres op dan krijg je ons geweldige kado hihi. En wel oppassen met autorijden he, nooit stoppen! Maar dat wist je al... Echt zo gaaf allemaal!
Ik spreek je snel weer!
Kus San -
25 Juli 2007 - 21:53
Manon:
fijn dat julie goed zijn aangekomen!!!!!!het klinkt op het het ongelukje in het vliegtuig na allemaal erg goed!!!! vooral die cocktails jammie!!!! nou geniet er maar lekker van!!! suc6 en tot mails!!
26 Juli 2007 - 07:29
Koosje:
Hoi lieve meiden,
goed om te horen dat jullie heelhuids in ZA zijn aangekomen. Ik zit met mijn neus in de verhuisdozen want moet vanmiddag verhuizen en heb als gewoonlijk te veel spullen. Heel veel succes de komende dagen met alles regelen, maar zo te lezen gaat dat vast goed lukken. Geniet van jullie cocktails!
Kus Koosje -
26 Juli 2007 - 11:57
Gabi:
Hé lieve San en Sien,
Sannie, nog een keertje gefeliciteerd. En kots of geen kots, je verjaardag vieren in het vliegtuig is sowieso bijzonder.
Heel veel plezier samen, geniet van alle bijzondere, vrolijke, grappige en gave gebeurtenissen.
Kussie! -
26 Juli 2007 - 12:18
Jus:
ha sannie!
nog gefeliciteerd met je verjaardag, heel veel plezier daar en geniet ervan!
liefs jus -
26 Juli 2007 - 14:09
Dora:
Lang niet gezien/gesproken San, maar blijkbaar had je dus veel te vertellen gehad ;-)! Zuid-Afrika, toe maar, gaaf!
Heel veel plezier meiden en pas goed op jezelf. Niet over je heen laten lopen/kotsen he?
Kus van een ouwe bekende.. -
26 Juli 2007 - 15:20
Iris:
Heej meiden. Jaaa aangekomen in Afrika! Ben nu al jaloers op jullie! Ik hoop dat jullie het heel leuk gaan krijgen en ik hoor nog wel veel van jullie denk ik via deze site. (O en san gefeliciteerd, haha wist het niet eens!) Veel plezier daar en alvast suc6 met de stage!!! Kuss xxx -
26 Juli 2007 - 18:39
Karl-Heinz En Lienka:
Gaaf Sina, Dat gaat de goed kant op met die coctails! Pak iedere coctail die je pakken kan, want ze zijn heerlijk daar en zo in de winter zijn ze niet zo makkelijk te vinden. Geniet ervan en zet soms een leuke verhaaltje op deze pagina. Kus, Lienka.
27 Juli 2007 - 19:40
Chris:
Ha Zus,
Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Geniet van de cocktails en laat je niet inpakken door de eerste de beste salesguy..... Veel plezier!
Chris -
29 Juli 2007 - 11:12
Annette:
Hee Sannie!
Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Jammer genoeg heb ik je niet meer gesproken! Ik hoop dat jullie het heel erg naar jullie zin gaan hebben maar als ik het zo lees gaat dat wel lukken (op het kotsverhaal na dan...)
liefs Annette -
29 Juli 2007 - 18:47
Aaf:
Hey Sina
Ben blij dat je heelhuids over bent gekomen, maar ik mis je nu al!! Drink vooral nog een cocktailtje voor mij en geniet de komende tijd van het toeristengebeuren, voor je het weet moet je weer aan de slag! xx -
30 Juli 2007 - 13:08
Marijke:
Hey San!
Al een leuke rondreis geboekt voor de eerste paar weken? Tot nu toe klinkt het allemaal superleuk en het gaat vast nog veel beter worden!!!
Kus,
Marij -
30 Juli 2007 - 15:46
Marina:
Hey lieve san!!
Jullie hebben al weer aardig wat meegemaakt zo te lezen! Fijn dat alles goed is gegaan! Have fun en ik lees wel weer over jullie avonturen!
Liefs -
30 Juli 2007 - 21:16
Lieke:
Hee san, geniet ervan! ben benieuwd naar jullie uiteindelijke vila ;-)
kus liek -
31 Juli 2007 - 15:41
Oma Willy:
papenrecht 31 juli
hoy sanneke
heb je mijn e-card nog ontvangen .van harte gefeliciteerd. ik heb je eerste reisverslag gelezen.je moeder heeft me er attent op gemaakt. het is een hele onderneming.
dag oma Willy -
31 Juli 2007 - 15:54
Oma Willy:
Papendrecht 31 Juli
Hallo Sanneke
Je moeder maakte me attent op jullie weblog.De eerste bladzijde heb ik gelezen en hopelijk volgen er meer. Het is een hele onderneming en ik wens jullie een fijne vakantie en succes bij je stage.
Groetjes Oma Willy
31 Juli 2007 - 16:53
Marjan Weenink:
Hoi sanneke, Geland en al een huis gevonden..... Dat gaat snel !
Ik hoop dat je een hele leuke tijd zult hebben! Ik zal je avonturen graag volgen dus blijf schrijven op je weblog.
Liefs, Marjan -
01 Augustus 2007 - 01:32
Pia:
Hee Sien!! Wat superleuk...en dat van die cocktails komt me erg bekend voor hihi! Geniet ervan en hou ons op de hoogte van alles!! XX Pia -
01 Augustus 2007 - 09:53
Joyce:
Hi San,
Zijn jullie lekker aan het genieten? En hebben jullie het nieuwe huis al kunnen bekijken?
Ontzettend veel plezier!
X Joyce -
02 Augustus 2007 - 13:05
Kirsten:
hey sanneke fijn dat jullie goed zijn aangekomen,wat minder dat je bent ondergekotst maar toch. -
02 Augustus 2007 - 20:12
Lucie:
Ha Sinaï,
weer een beetje bijgekomen van alle cocktails? Nog bedankt voor je sms-je!
Moest zelf ook even bijkomen van een paar KLEINE drankjes...
Wij komen 5 aug. om 5 uur 's ochtends aan in Kaapstad en we vertrekken 9 aug. weer naar Durban. Piers neemt z'n tel. mee, dus wie weet tot dan!
Liefs Klucie
02 Augustus 2007 - 20:45
Femmy:
Hai!!
Wat leuk om jullie verhalen te lezen! Ben benieuwd wat jullie nog meer gaan meemaken!
Nou Sien, ik mis de etentjes met ons vaste toetje nu al hoor!
Geniet er lekker van daar!!
Liefs, xx Fem -
03 Augustus 2007 - 12:03
Annemarie:
He lieve San!
Klinkt allemaal helemaal top!! Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen! Geniet ervan, take care en hou ons op de hoogte! Dikke kus en heel veel liefs Annemarie -
04 Augustus 2007 - 14:26
Coline:
Sien! Ik zat net te peinzen of ik je weer eens zou bellen om wat te gaan drinken en bij te kletsen, krijg ik opeens dit bericht dat je in het verre Zuid-Afrika zit! Wat gaaf zeg, ik ga je site zeker in de gaten houden! Ik ben nu even in het vredige Elst, maar ben net terug van twee maanden backpacken en vrijwilligerswerken in Mexico en de VS, en ga over een maandje voor een jaar naar Syrië om aan mijn Arabisch te werken! Ik ga je dus niet meer zien binnenkort... Nou ja, volgende zomer beter. :) Heel veel plezier! x Cook -
04 Augustus 2007 - 21:32
Hetty:
Hoi lieve San en Sien,
Zelf net terug van vakantie en van je moeder de link naar jullie sinassite doorgemaild gekregen. Sluit me aan bij Chris over de salesguy en ben benieuwd of jullie het appartement? genomen hebben. Ben benieuwd naar jullie verdere verhalen en avonturen. Geniet ze en verder nog een lieve groet,
Hetty