The End
Door: Sanneke & Sina
Blijf op de hoogte en volg Sina
18 November 2007 | Duitsland, Frankfurt
Inmiddels zijn we alweer in Frankfurt en hebben we het grootste deel van onze terugreis er al op zitten...
Nog even een update met onze laatste belevingen.
Na Nelspruit zijn we naar de kust gereden. Op naar de hippo´s en krokodillen in St Lucia.
We hebben daar lekker op het strand gelegen, genoten van de rust en onze auto weer even laten oppimpen na de mozambique avonturen. Niet zo veel gedaan dus, maar wel lekker ontspannen. We hebben zo´n 3800 km gereisd met onze (nu toch wel brakke) toyota corolla.
We zijn veilig en wel op Johannesburg aangekomen om vervolgens, wegens wederom een storm, met drie uur vertraging in Kaapstad te landen.
Zaterdag hebben we onze tassen ingepakt (een hoop moeten achter laten) en lekker bij het zwembad gelegen. We kijken terug op een mooie fantastische tijd in Zuid Afrika (en andere landen)!
Daarom voor jullie onze top tien van de afgelopen vier maanden.
1. Wonen in Kaapstad; niets is zo gaaf om in kaapstad te wonen, elke dag een tafelberg te aanschouwen en met je brakke Nederlands Afrikaans proberen te praten.
2. Victoria Falls; als slagroom op de taart na een prachtige drie weken durende reis door Namibie en Botswana.
3. Skydiven; de adrenaline giert door je lichaam terwijl je kaapstad van boven bekijkt.
4. Game drive; Etosha, Chobe en Kruger, de drie grootste parken in het zuiden van Afrika. Het was wel het leukst om zelf te rijden en met z´n tweeen oog in oog te staan met een luipaard...
5. Okavanga Delta; een indrukwekkend stuk natuur in Botswana, echt in de bush!
6. Boesmanwalk; een man die met negen jaar eelt op zijn blote voeten in de woestijn van Namibie van hot naar her rent en elk keuteltje beschrijft.
7. Lion´s Head en Tafelberg beklimmen; in 35 graden lekker een paar honderd traptreden op om een geweldig uitzicht te aanschouwen over onze hometown.
8. Tiesto; Ja, een stukje NL in ZA, heel gaaf om met je vipkaartje op het podium van Thijs te dansen.
9. Plettenberg bay; mooiste plek van de Garden Route.
10. Mozambique; met je eigen auto, veel te kleine tent over enorm baggerwegen rijden en gewoon drie keer autopech krijgen, een tropische storm overleven, een ingestorte tent, een brand ontvluchten en dan toch nog blijven lachen!
We hopen dat jullie hebben genoten van onye verhalen op de site. Wij vonden het leuk om jullie reacties te lezen, fototruimte kado te krijgen en toch nog op de hoogte te blijven van wat er in NL gebeurt.
Nu zijn we moe en toch wel een beetje verdrietig om Kaapstad te verlaten!
Maar op naar NL nu!
Tot snel!
Heel veel liefs, S & S
18 November 2007 - 19:27
Manon:
Bijna WELKOM THUIS dan!! Leuk, tot gauw :D
18 November 2007 - 20:39
Lin:
Sien tot snel, gezellig dat je er weer bent! kus -
18 November 2007 - 21:17
Nienke:
Lieve meiden, WELKOM THUIS!!! -
19 November 2007 - 12:08
Pris:
Super om je straks weer te zine sien.. Welkom terug!! Is vast niets veranderd.
Kus -
19 November 2007 - 12:50
Annette:
Fijn dat je er weer bent!! -
19 November 2007 - 15:08
Soof:
Na zo'n mooie reis vast heel raar om weer in het regenachtige Nederland te zijn.. Maar wel fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn :) welcome back! X -
19 November 2007 - 16:26
Arman:
Echt heel leuk wat jullie allemaal meegemaakt hebben en dan te bedenken dat dit slechts een korte samenvatting is! Tot snel!
Liefs -
19 November 2007 - 19:18
Nathalie:
Lieve Sina!
Wat geweldig dat jullie het zo super hebben gehad!!! Zal best weer ff wennen zijn in ons "koude kikkerlandje"
(wat overigens ook erg mooi, nat,koud, èn gezellig is :-)Tòch???
Heerlijk om je straks weer te zien , we hebben je gemist!!!
Dikke kus , ~XXX~ Nathalie.