Hermanus - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Sina - WaarBenJij.nu Hermanus - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Sina - WaarBenJij.nu

Hermanus

Door: Sanneke & Sina

Blijf op de hoogte en volg Sina

01 Oktober 2007 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Lieve allemaal,

En het is alweer maandag! Het weekend is weer voorbij gevlogen! Zaterdagmiddag zijn we met 2 auto's richting Hermanus vertrokken. Na een mooie rit door de bergen zijn we 1.5 uur later aangekomen in ons hostel. Toen snel de spullen gedropt en op naar het strand om walvissen te spotten. En ja hoor binnen 5 minuten was het raak! De eerste grote logge waterspuitende vis, na de andere!

Toen, hongerig van al het walvis kijken, zijn we gaan eten in een visrestaurant waar we voor het eerst een oester hebben gegeten...we weten nog niet zo goed wat we ervan moeten vinden. Eigenlijk is het gewoon een slijmerige hap zout water.

s' Avonds nog drankjes gaan doen in de lokale club om vervolgens nog is in het hostel verder te gaan drinken en de volgende dag met te weinig slaap een walviscruise te doen. Dit was niet zo'n goed idee als je niet een heel sterke maag hebt. Sina heeft vooral de binnenkant van haar kotszakje bekeken en zo de nogal zeldzame albino walvis gemist ;)

Zondagmiddag hebben we heerlijk op het strand uitgeslapen en vervolgens geluncht, bij dutchies, met......EEN BROODJE KROKET!! Jawel, die hebben ze hier ook gewoon hoor :) Heerlijk!

's Avonds zijn we in Kaapstad nog naar de kapper geweest. Gustav en Dominique hebben ons flink 'in de haren' genomen, dus het zier er nu weer tippie toppie uit! Het was me het weekendje wel weer. Nu gewoon weer aan het werk en uitkijken naar het volgende feestweekend ;)

De mensen in Leiden, heel veel plezier op 2 en 3 oktober. Wij doen hier mee op onze manier ;) Woensdag lekker hamburgers braaien!

liefs Sina en Sanneke a.k.a de suicidal sisters

• 01 Oktober 2007 - 19:18

Emol:

Lekker Sinaï! Kotsen op de boot... zo ken ik je weer! Jiiiiiihoe, blijf ervan genieten, want het klinkt allemaal fantastisch. xxxx

• 01 Oktober 2007 - 19:34

Ron:

Al lezend op blackberry inde trein van H'sum naar Leiden zie ik van die mooie walvisplaatjes. Ga straks thuis in het groot genieten! Zal op 3 okt bij reveille aan jullie denken en sms sturen. Liefs en groet

• 01 Oktober 2007 - 20:27

Pia:

Lekker bezig Sina hahaha! Ik blijf het proberen met de reacties ;)
    Maar wat een coole foto's weer :D Heerlijk! Zal een biertje voor je drinken morgen hoor!
    XX

• 01 Oktober 2007 - 23:10

Sanne:

Ja vies he, oesters! Maar walvissen zijn wel echt gaaf natuurlijk! En dat broodje kroket hebben jullie vast erg gemist! Bijzonder hoe je de Nederlandse cultuur toch gaat waarderen na een tijdje buitenland hihi.
    Kus!
    San

• 02 Oktober 2007 - 07:26

Papa:

Gelukkig zijn er nog walvissen!!!
    Hans

• 02 Oktober 2007 - 13:49

Oma Willy:

hallo sinas
    waren al die staarten van één walvis, dan beklaag ik dat arme beest
    groetjes
    oma willy

• 02 Oktober 2007 - 16:02

Mamma:

die staarten...echt strak...design?
    iets voor mijn verzameling kleuren en structuren en wat heerlijk dat ik geen schelpdieren lust...jakkie ..wat een derrie

• 03 Oktober 2007 - 18:14

Priscilla:

super!! walvissen, wauw!
    kus

• 04 Oktober 2007 - 18:07

Oma Willy:

Bedankt voor je kaart,vandaag lag hij in de bus.Het beste met je kindjes.
    Dag.
    Oma Willy en opa Piet

• 05 Oktober 2007 - 14:25

Fem:

He Sien en sanneke! Thnx voor je kaartje aan t huis, sien! Superleuk:D
    Gaaf dat jullie walvissen hebben gezien joh! En zoveel andere dingen al beleefd! Geniet maar lekker daar, hier is het grijs en grauw...
    Dikke kus!

• 08 Oktober 2007 - 15:22

Arman:

Nog steeds goed naar jullie zin zo te zien en lezen! (Met uitzondering van die omgekeerde maag dan hé Sien;))
    Wat hebben jullie veel beleefd tot nu toe! Is maar goed dat jullie veel foto's maken, anders zou je de helft vergeten;)
    Heel veel plezier nog! Liefs

• 10 Oktober 2007 - 13:31

Marieke:

kotsen is echt zo 2008!

• 17 Oktober 2007 - 10:14

Aukie:

Hey Feestkonijnen,

Hebben jullie ook al zo'n zin in vrijdag??!! Ik wel, heb mijn dansschoenen al klaar gezet :D

En Marieke heeft helemaal gelijk: Kotsen is heel 2008 (zaterdag weer? ;))

Ciao,